Beweeggroepen

Wat bieden wij

Bij ons is het nu mogelijk om onder begeleiding van een fysiotherapeut te trainen. U kunt met of zonder verwijzing van een huisarts of specialist deelnemen aan de Beweeggroep. De Beweeggroep is met name bedoelt voor mensen met COPD, diabetes of (ernstig) overgewicht.

Wat kunt u verwachten?

  • Intake gesprek. Waarna de beginsituatie en de doelen worden vastgelegd
  • Beweegprogramma van 3 maanden
  • Twee keer per week trainen in een groepje van maximaal 5 personen

Trainingstijden:

  • maandag 15.30-16.30 uur
  • vrijdag 14.00-15.00 en 15.00-16.00 uur

Tijdens de training zult u onder begeleiding van een fysiotherapeut oefeningen doen die erop gericht zijn om uw conditie en spierkracht te vergroten of te behouden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw persoonlijke mogelijkheden. De fysiotherapeut zal u bijsturen en indien nodig het programma bijstellen. Na drie maanden zult u een advies krijgen hoe en op welke manier u het bewegen voort kunt zetten.

Praktische informatie
De Beweeggroep traint in de oefenzaal van de praktijk. U wordt verzocht om sportkleding en sportschoenen te dragen en een handdoek mee te nemen. Er is een mogelijkheid om u om te kleden, helaas is er geen douche aanwezig.

Kosten
De kosten per training bedragen € 9,00 (ex.BTW). Vooraf zal met u worden nagegaan of uw verzekering de training vergoedt.

.

Adresgegevens

Fysiotherapie Oudorp

Oudorperplein 18
1823 HA Alkmaar
072-5117468

info@fysiotherapieoudorp.nl

Geregistreerd bij